Hydrafacial voor huidexperts

VRAAG VANDAAG NOG JE DEMONSTRATIE AAN, ENKEL VOOR

PROFESSIONALS

Onvergelijkbaar

Onze apparatuur biedt zichtbare en onmiddellijke resultaten die jouw patiënten trouw maken. Universeel en risicovrije gezichtsbehandelingen zonder enige downtime.

Meer informatie

Ervaar het zelf

Sluit je aan bij de miljoenen gelovigen dat schoonheid een gevoel is, verder dan enkel de fysieke kenmerken. Wil jij jouw cliënten de beste ervaring bieden?
Hydrafacial helpt jou om dit doel te bereiken.

De schoonheid in onze handen

Onze boosters voldoen aan elke indicatie

Profiteer ook van de effectiviteit van hydrafacial op het lichaam!

Het protocol voor handen verbetert de elasticiteit en hydratatie van de huid. Het protocol voor de rug exfolieert en verheldert de huid. Het lymfatisch protocol voor de armen ontgift en vermindert ontsteking van de weefselstructuren.

Voor een gezonde hoofdhuid: hydrafacial™ keravive™

Hydrafacial Keravive is een unieke, ontspannende behandeling, ontworpen om de hoofdhuid te reinigen, voeden en hydrateren voor weelderig, gezond haar. Het is geschikt voor alle huid- en haartypes.

Aangepaste protocollen voor gevoelige gebieden

Pas de Hydrafacial-ervaring van jouw klanten aan met Hydrafacial Perk Eye en Hydrafacial Perk Lip, herstellende behandelingen die de meest delicate delen van het gezicht zachtjes reinigen en hydrateren.

Optimaliseer de ervaring

Lymfedrainage
Rood licht Fototherapie
Blauw licht Fototherapie

Deel jouw successen

Ben je uitgerust met een Hydrafacial? We willen graag weten hoe dit jouw praktijk heeft verbeterd en de tevredenheid van jouw klanten heeft verhoogt.

Deel je ervaring

We zijn er voor jou!

Stuur ons je vragen, opmerkingen of complimenten.
Of bel ons op +32 (0) 9 258 06 03