Wat is een gezonde huid?

Wacht niet langer om te ontdekken

Jouw mooiste huid.

Wat is een gezonde huid?

Natuurlijk zorgen we allemaal goed voor onze huid, maar het krijgen van een gezonde huid gaat verder dan alleen de oppervlakte. Net als algeheel welzijn is een gezonde huid niet alleen afhankelijk van één of twee factoren - het is een combinatie van dagelijkse handelingen, zowel wat je op je huid aanbrengt als wat je in je lichaam stopt.

WAAROM IS EEN GEZONDE HUID ZO BELANGRIJK?

Je huid is een van de grootste organen van je lichaam - en zeker de meest blootgestelde. Veel factoren kunnen de huid beschadigen en dus je welzijn schaden. In plaats van deze imperfecties te verbergen, geloven we dat het behandelen van de onderliggende oorzaken de beste manier is om een ​​echt stralende huid te krijgen. En deze holistische benadering van de gezondheid van de huid kan bijdragen aan een betere gezondheid en een gelukkiger leven.

Wat zijn de indicatoren van een gezonde huid?

Er zijn veel indicatoren die de gezondheid van de huid aangeven, maar de drie belangrijkste zijn:

Het herdefiniëren van een gezonde huid

Met zoveel schoonheidstips kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Daarom hebben we bijna 1.000 deskundigen en consumenten ondervraagd over de gezondheid van de huid. We hebben de resultaten samengevoegd en de eerste huidgezondheids-piramide ontwikkeld - een gemakkelijke gids om je routine samen te stellen en jouw huid te verbeteren. Het bestaat uit vier eenvoudige niveaus:

1. Jaarlijks
2. Maandelijks/driemaandelijks
3. Dagelijks/wekelijks
4. Permanent