De HydraFacial Keravive-ervaring

DE SCHOONHEID VAN HAAR

BEGINT MET EEN GEZONDE HOOFDHUID

Een slechte haar- en hoofdhuidgezondheid - droge huid, verstopte haarzakjes, dode cellen, slechte circulatie - maakt haar dun en beschadigd.

Onbewerkte foto's van patiënten vóór de behandeling en na 3 opeenvolgende maandelijkse Hydrafacial Keravive-behandelingen in de praktijk, in combinatie met 90 dagen thuisgebruik van de Hydrafacial Keravive-spray.

Resultaten kunnen variëren per individu.

Voor een gezonde hoofdhuid: hydrafacial™ keravive™

Hydrafacial Keravive is uniek in zijn soort, met een 3-stappen behandeling die een sessie in de praktijk combineert met een 30-daags thuiszorgprotocol.

De resultaten?
Een glanzende, overvloedige en gezonde haardos!

Een slechte gezondheid van het haar wordt gekenmerkt door een droge huid, verstopte haarzakjes, dode huidcellen aan het oppervlak en slechte doorbloeding, elk van deze factoren kan beschadigd en fijn haar veroorzaken en de haargroei remmen. Hydrafacial Keravive is een unieke, ontspannende behandeling die is ontworpen om de hoofdhuid te reinigen, voeden en hydrateren voor een overvloedige, gezonde haardos.

De oplossing voor gezond en weelderig haar

De gepatenteerde Vortex-technologie van Hydrafacial verwijdert effectief onzuiverheden van de hoofdhuid en haarfollikels. Het Keravive Peptide Complex voedt en hydrateert de hoofdhuid met een ultrageconcentreerde cocktail van biomimetische groeifactoren en eiwitten.

De HydraFacial Keravive-ervaring

Aanbevolen protocol

VERBETERT ANDERE BEHANDELINGEN

Hydrafacial Keravive werkt complementair met andere behandelingen die zicht richten op haarverlies. Een schone en gezonde hoofdhuid bevordert een betere opname en effectiviteit van orale, topische, laser- en chirurgische behandelingen.

De resultaten

Na slechts 1 behandeling melden patiënten een verbetering van de jeukende, droge hoofdhuid, roos en haardichtheid. Na het volledige protocol meldt 75% van de patiënten een verbeterd haarvolume, 72% een algehele verbetering van hun haar en 64% een toegenomen zelfvertrouwen.**

Geïnteresseerd?

Contacteer ons voor meer informatie

*Trüeb, R, Scalp Condition Impacts Hair Growth and Retention via Oxidative Stress, International Journal of Trichology, 2018.
**HydraFacial Clinical Evaluation. 2019. Data on File